Mulinete match

Informatii

Plase-Sen

Produse noi

Mulinete match

Mulinete pentru pescuit in stilul match

Mulinete match Contine 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
  • Mulineta match Baracuda Avalon 2000F este o mulinetă pentru pescuit stil match, cu sistem anti-revers instantaneu și tambur metalic tip shallow, de diametru mare, ce permite o recuperare rapidă. Tamburul de rezervă este de aceeași factură, fiind perfect echilibrat, eliminând orice vibrație nedorită.

  • Mulineta Baracuda Hyper Match este o mulinetă pentru pescuit stil match, cu raport de recuperare mare și sistem anti-revers instantaneu. Tamburul și galetul sunt titanizate. Mulineta lucrează fără vibrații la viteze mari de recuperare, ceea ce face ca firul să revină perfect pe tambur.

  • Mulineta match Baracuda Sonik 30 este o mulinetă cu multiple posibilități de utilizare, atât la spinning cât și la pescuitul staționar la plută (respectiv match). Mulineta este dotată cu 7 (6+1) rulmenți, galet titanizat, tambur din aluminiu și tambur de rezervă din grafit. 

  • Mulinetă compactă și robustă ce se poate utiliza în diferite situații: la pescuitul stil match, la pescuitul gen feeder mai ales când ultilizăm un picker sau la spinning-ul greu.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole